Life & Mindfulness Advanced Practitioner

Med Life & Mindfulness Advanced Practitioner kommer vi dybere ind. Gennem stilhed. Krop. Og indsigt.

Life & Mindfulness Advanced Practitioner forløbet fra Mindfulness Akademiet® giver dig en dybere indsigt i mindfulness og dig selv.

Forløbet er en overbygning på Life & Mindfulness Practitioner uddannelsen og tager alle principperne og den erkendte viden et skridt dybere. Hvor Life & Mindfulness Practitioner uddannelsen handler om at komme til en erkendelse af mindfulness og en implementering af mindfulness i eget liv, vil du på advanced forløbet komme et spadestik dybere.

Forløbet starter således altid med et fire dages retreatophold fra torsdag til søndag, hvor der efter en introduktion er to døgns stilhed.

Med inspiration fra Vipassana traditionen i mindfulness, vil vi gå på opdagelse i sindet. Ved at søge indad i stilhed. Først dér, kan vi virkelig høre, hvad vores indre rent faktisk kalder os til at gøre, jvf. Otto Scharmer.

Stilheden vil blive afsluttet med refleksion, hvor vi folder vores indre og ydre oplevelser ud, inspireret af vores egen læremester Mooji Shanka.

Ud over stilheden vil der være fællesmeditationer, hvor vi udforsker den ekstra energi, der kan opstå, når en gruppe mediterer sammen på hjertet eller på fred. Således vil du også opleve at blive fyldt op, på samme måde som stilheden kan opleve at klæde dig helt af.

Udover stilhedsretreatet, som starter forløbet, er der yderligere tre hele dage med undervisning.

Forløbet henvender sig til Life & Mindfulness Practitioners eller personer med tilsvarende mindfulness uddannelse og baggrund, som ønsker at komme endnu dybere ind i mindfulness principperne og hvordan mindfulness kan blive en dyb integreret del af livet - privat såvel som professionelt.

Der er maks. 20 pladser på holdet.

Retreatet afholdes på Møn og der overnattes i enkelt indrettede enkeltværelser med bad/toilet på gangen. Øvrige undervisningsdage foregår i Næstved.

Pris for Life & Mindfulness Advanced Practitioner forløbet er kr. 15.995,- inkl. overnatninger og forplejning på retreatet.

Tilmelding sker med mail indeholdende oplysninger om navn, adresse, alder og kort beskrivelse af baggrund og formål for at tage uddannelsen.

Ved optagelse fremsender Mindfulness Akademiet® en bekræftelsesmail og en faktura på deltagelsen.

Faktura kan betales på 2 forskellige måder:

1. Ved betaling kontant inden 8 dage, gives der 1.000, -kr. i rabat og således betales 14.995,- kr.

2. Ved betaling over 7 gange betales depositum 3.995,- kr. inden 8 dage og resten med 6 x 2.000,- kr., hver den følgende 1. i måneden. Der betales således i alt 15.995,- kr.

Ved annullering af pladsen tilbagebetales depositum ikke.
Ved annullering af pladsen senere end 30 dage før kursusstart tilbagebetales uddannelsesgebyret ikke, medmindre det lykkes at afsætte pladsen til anden deltager. I så tilfælde tilbagebetales uddannelsesgebyret fratrukket depositum. Ved betaling af det fulde beløb regnes de første 3.995,- kr. som depositum.

 

Tilmelding sker med mail indeholdende oplysninger om navn, adresse, alder og kort beskrivelse af baggrund og formål for at tage uddannelsen.

Kontakt information
Jørgen Melchiorsen
Hold kontakten

Uddannelser

Undervisere

Flora Eriksen
Hovedunderviser

Flora Eriksen

Flora Eriksen har gennem de sidste mange år hjulpet og rådgivet et utal af virksomheder,...
Jørgen Melchiorsen
Underviser, administration mv.

Jørgen Melchiorsen

Jørgen Melchiorsen har en bred kommerciel lederkarriere bag sig fra forskellige...
Annette Hartvig
Supervisor, Coach

Annette Hartvig

Annette Hartvig er en af Danmarks dygtigste terapeuter med en unik indlevelse og...