Uddannelser – et overblik

benstrandlille

Vores fokus er mindfulness.

Og du har flere muligheder. Her.

Alt afhængigt af, hvem du er - hvor du er - og hvor du vil hen.

Herunder kan du læse lidt mere... og måske blive inspireret.

 

 

Hvis du er interesseret i et lidt dybere forløb/uddannelse - for din helt egen skyld

Så er Life & Mindfulness Practitioner noget for dig. En hel dag hver uge i 9 uger, hvor vi gennem teori og praktiske øvelser får masseret mindfulness ind i dig. Formålet er, at du ikke kun skal lære, hvad mindfulness er og hvad det kan gøre for dig, men at du også kan mærke det. At din mindfulness praksis bliver en naturlig del af dig og den, du er. Læs mere her - eller klik på Life & Mindfulness Practitioner nederst på siden.

 

Hvis du er interesseret i et dybere forløb - og gerne vil kunne give det videre

Life & Mindfulness Practitioner er et godt sted at starte. Hvis vi skal give mindfulness videre, skal vi være der selv. På Life & Mindfulness Practitioner arbejder vi os gennem teori og praktiske øvelser og får skabt det bedste grundlag for din egen praksis. Samtidig lærer du at guide en meditation og du lærer enkle og grundlæggende principper, som du kan bruge til enkel undervisning på elementært niveau. Og så anbefaler vi, at du bygger Life & Mindfulness Advanced Practitioner ovenpå. Her får du værdifulde indsigter om dig selv og din egen praksis.

 

Hvis du er fast besluttet på at du skal kunne undervise i mindfulness

Så skal du kigge nærmere på Life & Mindfulness Educator®. Dette er vores professionelle uddannelse, hvis du vil kunne undervise i mindfulness. Uddannelsen bygges op af de tre elementer: Life & Mindfulness Practitioner + Life & Mindfulness Advanced Practitioner + Life & Mindfulness Educator® og tager omkring 2 år at gennemføre. Og det kan ikke gøres hurtigere. For mindfulness handler ikke kun om viden. Det handler om erkendelser og praksis.