Velkommen til Mindfulness Akademiet®

 • Growing-plant-000070845899_Full

  Filosofien og tankerne bag det hele

  Gennem snart 20 år har vi arbejdet med mindfulness og vores tilstedeværelse i verden. Før vi også selv fandt ud af, at det - vi levede med og efter - hed mindfulness og før der nærmest gik mode i det hele. Gennem retreatophold og undervisning hos Dr. Ed Verhoeff, Sri Vasudeva, Dr. Wayne Dyer, Mooji m.fl. fandt vi vores ståsted i livet og vores måde at være til stede på.

  Det er denne indre erkendelse. Denne tilstedeværelse. Dette nærvær. Og ikke mindst vores hjerter.

  Vi har omsat til dét, du møder i Mindfulness Akademiet®.

  Read more
 • Mindfulness

  Centralt i mindfulness er nærvær, fuld opmærksomhed på det, man lige nu og her beskæftiger sig med, tilstedeværelse med alle sanser vågne.

  Det handler ikke om at ignorere følelser og tanker, men om at observere dem og på den måde kunne betragte og forstå, hvad der driver en og hvilke tankemønstre, vi går rundt med.

  Når vi lærer at være til stede på en åben og udømmende måde, kan vi også give slip på indgroede mønstre og tankevaner. Vi kan møde verden, omgivelserne og os selv på en ny måde.

  Og derigennem skabe helt nye muligheder.

  Read more
 • Mindfulness og Akademiet

  Over indgangen til Platon’s Akademia stod der skrevet: "Dørtrinet til visdommens tempel er erkendelsen af din egen uvidenhed”. Og netop denne sætning inspirerede os til at stifte Mindfulness Akademiet®. Her forsøger vi, efter bedste evne, at uddanne vores elever i Mindfulness og beslægtede værdier og visdom.

  Uddannelserne er især bygget op om en kropslig og praktisk erkendelse, som underbygges med teori og viden. Udgangspunktet er en formidling af viden, der fører frem til en indre erkendelse af visdom. Med masser af hjerte.

  Du behøver ingen forudgående kendskab til mindfulness for at blive optaget på uddannelsen. Det kræver kun engagement og villighed til at gå vejen.

  Read more
 • Hjerte- og Mindfulnessbaseret Stress Reduktion

  HMSR® er et 9-ugers forløb som giver en rigtig god introduktion til og indføring i hjertebaseret mindfulness fra Mindfulness Akademiet®. Forløbet er udviklet af Mindfulness Akademiet® og er et registreret mærke.

  HMSR® forløbet er perfekt til stressramte eller andre og giver dig indsigt og værktøjer til at komme tilbage til kroppen og til kontakten til dig selv og din indre kerne af ro, balance og forståelse til (og af) dig selv.

  HMSR® er et livsnært forløb med masser af hjerte. Og det hjælper dig til at slippe det strammende greb om dit hjerte og dit indre. Og derfra at få dig til at se og genkende dine stresssignaler, så du bliver bedre til ikke at blive fanget ind i stress.

  Read more
 • 13946526586_aef0d7dfde_o

  Om os

  Mindfulness Akademiet® er stiftet og drevet af Flora Eriksen og Jørgen Melchiorsen. Vi brænder for det gode liv - eller At Leve Mindfuldt, som vi også kalder det. Men vi står ikke alene. Med os har vi en gruppe af kompetente og engagerede mennesker, som tilsammen er med til at skabe nogle af Danmarks bedste og mest praktisk anvendelige uddannelser indenfor mindfulness.

  Målet er helt klart. Vi ønsker at Mindfulness Akademiet® skal være førende indenfor hjertebaserede mindfulnessuddannelser og -forløb i Danmark.

  Read more

Nyheder

Her kan du se de seneste nyheder, nye hold, tiltag eller andre gode ting. Klik på billedet og læs mere.

Nogle Tal bare for sjov

Tag en mindfulness rundtur

Herunder er der et lille 'kaleidoskop' over Mindfulness Akademiet®. Klik på billedet og gå på opdagelse.

Vores Blog

Med jævne mellemrum skriver vi en artikel/blog om videnskaben bag mindfulness, oplevelser eller andre ting, som optager os. Læs med og bidrag endelig med kommentarer.

Hvad er det, vi vil?

Vi har en vision om en bedre verden.

Det kan godt være, at det umiddelbart lyder naivt. Men til det, kan vi kun smile og sige, at der er næsten intet, vi hellere vil være, end naive.

Det er måske endda det, vi tilstræber.

Naiv, der i sin oprindelse kommer fra det latinske "nativus" og som betyder "medfødt" eller "oprindelig". Og i bund og grund er det lige præcis dét, som mindfulness handler om.

At vi kommer tilbage til det oprindelige. Det medfødte.

Og da denne kerne består af venlighed og kærlighed kan det ikke andet end at skabe en bedre verden.

For som så mange har sagt før os:

Hvor er det bedste sted at starte, hvis vi vil forbedre verden.

End hos os selv.